Kosmetiikka

AcoAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää tuotteita sekä iho-ongelmiin että kauneudenhoitoon. Siksi ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Tuotekategoriat voidaan jakaa viiteen ryhmään: akne, kasvot, intiimihygienia, suun ja hampaidenhoito sekä aurinkotuotteet.

Tuotesarjan omat kotisivut »

AveneAvène

Avene tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen, jonka ihoa parantava ja rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700 luvulta lähtien. Myöhemmin myös ihotautilääkärit ovat todenneet sen vaikutuksen. Kaikki Avenen tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja ne on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Tuotesarjan omat kotisivut »

La_roche_posayLa Roche-Posay

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija. Sisältää rauhoittavaa ja antioksidanttista La Roche-Posay -thermal lähdevettä. Tuotteiden lähtökohtana ovat ihotautilääkäreiden tarpeet ja vaatimukset tuotteille. Sen vuoksi La Roche-Posay’n kolme pääperiaatetta ovat turvallisuus-tehokkuus-yksinkertaisuus.

Tuotesarjan omat kotisivut »

VichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omat kotisivut »

WidmerWidmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omat kotisivut »

FavoraFavora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omat kotisivut »