Palvelut

Osaamista ja neuvoja!

Apteekkimme ammattilaiset osaavat neuvoa ja auttaa. Palvelumme on asiakaslähtöistä ja meillä on riittävästi aikaa asiakkaillemme.

Lääkkeiden oikea ja tarkoituksenmukainen käyttö on ensiarvoisen tärkeää. Reseptilääkkeiden suoratoimituspisteissä sama henkilö hoitaa lääkkeen toimituksen alusta loppuun asti. Samalla voit keskustella lääkkeestäsi ja sen oikeasta käytöstä. Suoratoimituspisteessä voit  maksaa myös muut ostoksesi.

Apteekkimme laajalta itsehoito-osastolta löydät monipuolisen valikoiman ilman reseptiä saatavia lääkkeitä, rohdoksia ja muita itsehoitoon tarkoitettuja tuotteita.

Apteekkimme farmaseuttinen henkilökunta auttaa sinua sopivan tuotteen valinnassa ja neuvoo tuotteen turvallisessa käytössä. Jos haluamasi tuote ei löydy heti varastostamme, voimme tilata sen sinulle tukkuliikkeestä.

Apoteekki- ja Terveydeksi! -lehdet

Apteekistamme voit noutaa kotiin luettavaksi kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Avainapteekkien oman Apoteekki -lehden sekä kaikkien apteekkien yhteisen Terveydeksi -lehden.

Lehdistä saat luotettavaa tietoa terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkien palveluista.

Linkit paikallisiin palveluihin

Jämsä
Kela
Himos
Jokilaakson sairauskassa

Muita hyödyllisiä linkkejä

Lääkeopas
Lääkkeiden hintavertailu
Lasten sairaudet ja hoito
Diabetesliitto
Sydänliitto
Hengitysliitto
Rokotteet ja matkustaminen
SPR
Jämsän ja Jämsänkosken yrittäjät