Kosmetiikka

 

Aco

Alunperin ruotsalaisiin apteekkeihin kehitetty ihonhoitosarja ACO toimii nykyään kaikissa pohjoismaissa. ACO:n tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle pohjoisen iholle ja tuotteiden raaka-aineet on tarkoin valikoituja ilman turhia lisäaineita.

Tuotesarjan omat kotisivut »

 

Avene

Avene tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen, jonka ihoa parantava ja rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700 luvulta lähtien. Myöhemmin myös ihotautilääkärit ovat todenneet sen vaikutuksen. Kaikki Avenen tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja ne on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Tuotesarjan omat kotisivut »

 

Kotimainen Atopik on Naviter Oy:n herkälle iholle suunniteltu vegaaninen apteekkikosmetiikkasarja. Tuotteiden teho perustuu luonnon raaka-aineisiin; luomukaura, mustikka ja prebiootit hoitavat ihoa hellästi.

Tuotesarjan omat kotisivut

 

Hoitava Eucerin®-ihonhoitosarjan historia yltää yli 100-vuoden päähän. Sarja sisältää erityisesti herkälle iholle soveltuvia turvallisia ja tehokkaita tuotteita. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa ja ne ovat kliinisesti testattuja.

Tuotesarjan omat kotisivut

 

La_roche_posay

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija. Tuotteet sisältävät rauhoittavaa ja antioksidanttista La Roche-Posay -thermal lähdevettä. Tuotteiden lähtökohtana ovat ihotautilääkäreiden tarpeet ja vaatimukset tuotteille. Sen vuoksi La Roche-Posay’n kolme pääperiaatetta ovat turvallisuus-tehokkuus-yksinkertaisuus.

Tuotesarjan omat kotisivut »

 

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omat kotisivut »

 

Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omat kotisivut »

 

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omat kotisivut »

 

CeraVe on ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty ihonhoitosarja, johon kuuluu laaja valikoima päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihon puhdistus- ja kosteutustuotteita. Tuotteet sisältävät keramideja,  rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon luonnollista  suojamuuria. Erityisen MVE-teknologiansa ansiosta tuotteet vapauttavat kosteuttavia ainesosia iholle vähitellen 24 tunnin ajan ja pitävät ihon pehmeänä koko päivän.

Tuotesarjan omat kotisivut »