Palvelut

Annosjakelupalvelu

Jämsänkosken apteekilla ja Hallin sivuapteekilla on vuosien kokemus ja asiantuntemus niin yksityisille, kotisairaanhoidolle ja hoivayksiköille tapahtuvasta annosjakelusta.

Mikäli sinulla tai läheiselläsi on vaikeuksia lääkkeiden päivittäisessä jakelussa ja muistamisessa, on annosjakelupalvelu hyvä ratkaisu. Lääkkeet toimitetaan kahdeksi viikoksi kerrallaan yksittäisiin annospusseihin jaettuina. Annosjakelupalvelu helpottaa arkea ja varmistaa turvallisen lääkehoidon. Tarkistamme lääkityksen päällekkäisyydet ja haitalliset yhteisvaikutukset. Tutustu sivuilla dosse.fi ja kysy lisää apteekista!

Palvelu on maksullinen.


Reseptien uusiminen

Välitämme uusimispyynnön sähköisistä resepteistä uusimispyyntöjä vastaanottaviin terveydenhuollon yksiköihin.

Perimme uusimispyynnän välittämisestä 1 euron per resepti, avainasiakkaille palvelu on maksutonta.


Noutolokerikko, kotiinkuljetus ja Treet

Tilaa reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet ja muut tuotteet kätevästi verkkopalvelustamme Treet ja nouda S-Market Jämsänkosken aulasta sinulle sopivana ajankohtana kaupan aukioloajan puitteissa. Treet-palvelun kautta voit tilata myös lääkkeet kotiisi.

Englanninkieliset reseptikopiot

Apteekista voi pyytää englanninkielisen yhteenvetotulosteen eli jäljennöksen sähköisistä resepteistä niiden lääkkeiden osalta, joita on ostettu apteekista.

Palvelu on maksuton.


Schengen -todistus

Tarvitset Schengen-todistuksen, kun matkustat Schengen maahan ja sinulla on mukanasi huumaavia tai pääasiallisesti keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä. Schengen-todistuksen tekoon on hyvä varata 1-2 arkipäivää. Todistuksen tekoon tarvitaan passin numero, joten otathan passin mukaan.

Palvelun hinta on  5 euroa / todistus.


Lääkejätteiden hävitys

Vanhentuneet tai muutoin käytöstä poistetut lääkkeet ovat ongelmajätettä. Kotitalouden lääkejätteet voi tuoda veloituksetta apteekkiimme hävitettäväksi. Tabletit ja kapselit voi purkaa pahvikoteloista ja palauttaa läpinäkyvässä muovipussissa. Voiteet ja nesteet palautetaan alkuperäisessä pakkauksessa. Elohopeakuumemittarit, jodipitoiset lääkkeet (Jodix ja Betadine), neulat sekä ruiskut on eroteltava muista lääkkeistä. Sytostaatit (esim. Trexan, Metoject ja syöpälääkkeet) palautetaan omissa pakkauksissaan henkilökunnalle.

Käyttämättä jääneitä lääkkeitä emme turvallisuussyistä voi palauttaa myyntiin. Toimitamme ne apteekistamme ongelmajätelaitokselle.

Palvelu on maksuton.